BLIV FRIVILLIG KOORDINATOR


Frivillig projektkoordinator til uddannelsesprojekter i Ghana, Bolivia og Peru med udviklingsansvar 

Vil du være med til at arbejde for at udbrede kvalitetsuddannelse, imens du styrker dine kompetencer inden for udviklingsarbejde? AXIS søger lige nu frivillige projektkoordinatorer.  

Hvad går projekterne ud på: 

Projekterne er del af AXIS’ overordnede strategi om at sikre kvalitetsuddannelse i de lande, hvor vi arbejder. AXIS samarbejder med lokale partnere som led i en indsats, der skal styrke kontekstbaseret undervisning, elevinddragende undervisningsmetoder og derigennem et stærkt civilsamfund. Projekterne har vokseværk, og derfor søger vi nye frivillige kræfter, der kan være med til videreudvikle projekteterne.

Som projektkoordinator indgår du i et lille team, hvis ansvar er at tage dig af den danske del af projektet. Det betyder, at du bl.a. bliver ansvarlig for monitorering og evaluering af projektet (kvalitativt såvel som finansielt) og du er løbende sparringspartner for vores lokale partner. Sammen med partner og sekretariatet i AXIS er du også med til at skrive statusrapporter.

Hvem er du

• Du brænder for at arbejde inden for udviklingsbranchen og at blive styrket i dine kompetencer inden for projektledelse og udviklingsarbejde – gerne med fokus på uddannelse, kvinder, børn og unge.

• Du har et godt overblik.

• Du har lyst til at rejse til at besøge/tilse projektet for at monitorere og evaluere projektets udvikling.

• Du er nysgerrig på den lokale kontekst (det er et plus, hvis du har forudgående kendskab, men det er ikke en forudsætning)

• Du har tid til at bruge gennemsnitligt 3 timer om ugen på at være frivillig. Projektudfordringer kommer ofte i bølger, så der kan være perioder, hvor timeantallet varierer.

Kvalifikationer og vilkår 

Vi har derfor brug for en engageret person, der taler og skriver spansk eller engelsk. Det er en fordel at have erfaring med projektstyring, organisationsudvikling og udviklingsbranchen, men ikke et krav. Kendskab til projektets fokusområde er en fordel. Som nævnt skal du være indstillet på at indgå i et team.  

Hvem er vi: 

Du bliver en del af en spændende mindre dansk udviklingsorganisation, der er bygget på frivillighed og engagerede frivillige. Vi mødes til koordinatoraftener flere gange om året og gennem dit arbejde får du kendskab til projektstyring og projektstyringsredskaber. Du får også mulighed for at deltage i kurser både i AXIS og i de forskellige NGO netværk, AXIS er en del af.

Lyder det som noget for dig? Send os snarest din ansøgning og CV til sekretariatschef Niels på nb@axisngo.dk (tlf 30113806). Vi glæder os til at høre fra dig.