BLIV FRIVILLIG KOORDINATOR


AXIS søger frivillige projektkoordinatorer til projekter i Ghana og Bolivia 

Til vores udviklingsprojekter i Ghana og Bolivia søger vi frivillige projektkoordinatorer, som skal koordinere og styre projekterne fra Danmark.  

Projekterne 

Det overordnede fokus i projekterne er kvalitetsuddannelse, som kommer til udtryk forskelligt i de forskellige projekter. Det kan enten være ved at styrke unges og kvinders seksuelle rettigheder og reproduktive sundhed eller ved at styrke unges demokratiske bevidsthed og organisering.  

Din rolle 

Som frivillig projektkoordinator tager du dig af den danske del af monitorering og evaluering af projektet, du fungerer som sparringspartner for vores lokale samarbejdspartner i Sydamerika eller Afrika, du er med til løbende at skrive statusrapporter, udvikle nye indsatser og skrive projektansøgninger. Derudover afholder du møder med teamet i Danmark, hvor projektets udvikling diskuteres løbende og I som team har ansvaret for samarbejdet med sekretariatet. 

Kvalifikationer og vilkår 

Vi har derfor brug for en engageret person, der taler og skriver spansk eller engelsk. Det er en fordel at have erfaring med projektstyring, organisationsudvikling og udviklingsbranchen, men ikke et krav. Kendskab til projektets fokusområde er en fordel. Som nævnt skal du være indstillet på at indgå i et team.  

Vi tilbyder 

Via arbejdet som koordinator vil du få yderligere kendskab til projektstyring og projektstyringsredskaber, du vil kunne deltage i kurser både i AXIS og i de forskellige NGO-netværk, som giver indblik i nye og spændende metoder indenfor udviklingsarbejde. Du bliver en del af en spændende mindre dansk udviklingsorganisation med engagerede og professionelle ansatte og frivillige. 

Udfordringerne i projektet kommer i bølger – vores erfaringer siger os, at du derfor kommer til at skulle lægge omkring 3 timer ugentligt, dog med meget stor variation. 

Er du interesseret, så send ansøgning og CV til sekretariatsleder Niels på nb@axisngo.dk 

Har du spørgsmål eller vil du høre mere så kontakter du os bare!