Nye bestyrelsesposter

AXIS har efter generalforsamlingen 2019 fået ny for- og næstforkvinde.

 

Tillykke til Line, der er blevet forkvinde for AXIS.

Line er uddannet Cand.soc fra RUC i internationale udviklingsstudier og globale studier og arbejder som program manager i World Diabetes Foundation. Hun har tidligere arbejdet for Oxfam GB i Liberia og for Oxfam IBIS i Nicaragua.

I december 2011 startede Line som projektkoordinator i AXIS for et projekt i Bolivia med fokus på seksuelle rettigheder og reproduktiv sundhed. Derudover har hun været med til at udarbejde flere af AXIS håndbøger og manualer.

Line blev valgt ind i bestyrelsen i 2017 og genvalgt ved generalforsamlingen i 2019.

 

 

 

Tillykke til Signe, der er blevet næstforkvinde.


Signe er uddannet Cand. pæd. i pædagogisk sociologi og har en professionsbachelor som interkulturel/international socialrådgiver. Signe arbejder som udviklingskonsulent i Hvidovre Kommune. Tidligere har hun bl.a. arbejdet som projektkonsulent for SF på et demokratiprojekt i Bolivia og som projektmedarbejder i et Frivilligcenter.
Signe har været frivillig i Axis siden marts 2012, hvor hun har virket som koordinator på projektet Aprender Haciendo i Bolivia med fokus på fødevaresikkerhed og kvinders rettigheder. Herudover har hun bl.a. været med til at lave en analyse af frivilligheden i Axis samt at udarbejde manualer mv.
Signe blev valgt ind i bestyrelsen i 2017 og genvalgt ved generalforsamlingen i 2019. Signe er desuden med i AXIS’ LFA-gruppe.

About the Author

Related Posts