KAMPAGNER

AXIS arbejder målrettet for at påvirke den udviklingspolitiske debat gennem medier og kampagner. Vi bestræber os på at oplyse om og engagere danskerne i internationale udviklingsproblematikker og sætte fokus på globale og lokale forhold, som er med til at fastholde fattige i fattigdom. Det skal være sjovt og udviklende at deltage i AXIS' kampagneaktiviteter, og vi har altid en ambition om at forandre verden til et mere retfærdigt sted.

AXIS deltog i 2014 i den fælles NGO-kampagne mod nedskæringer i ulandsbistanden.

AXIS er derudover engageret i kampagnen; Verdens Bedste Nyheder, og i den forbindelse blev AXIS-projektet "Skolehaver Moray" præsenteret i MetroXpress i 2014, læs artiklen her.

 

Verdens Bedste Nyheder - 2015 rosette_DK_rgb

Verdens Bedste Nyheder er en nyhedskampagne, som bygger på et samarbejde mellem FN, Danida og over 100 danske udviklingsorganisationer. Kampagnen formidler fremskridt og positive resultater fra udviklingslandene.

I kampagnen Verdens Bedste Nyheder i 2015, markerede vi, at udviklingsbistand nytter og at verden er blevet et bedre sted.

Fredag d. 11. september 2015, kl. 07:00-09:00, blev Verdens Bedste Nyheder- og MetroXpress-aviser uddelt 140 steder i Danmark.

AXIS uddelte Verdens Bedste Nyheder på Christianshavns Torv - det gør vi igen i år, fredag d. 9. september 2016!

 

Læs mere om Verdens Bedste Nyheder her