AXIS søger frivillige projektkoordinatorer

Posted i Nyheder | 0

Frivillige projektkoordinatorer søges til projekt om tosproget interkulturel uddannelse i Peru
Er du interesseret i udviklingsarbejde, og kunne du tænke dig stort ansvar for det projektbaserede udviklingsarbejde som AXIS laver i samarbejde med en lokal partner i Peru? Til vores udviklingsprojekt Kvalitetsuddannelse til indfødte børn i Peru, søger AXIS en frivillig projektkoordinator, som sammen med 2-3 andre koordinatorer skal koordinere og styre projektaktiviteterne fra Danmark. Du får relevante erfaringer med projekt- og økonomistyring, kommunikationsopgaver, samt med at formulere udviklingsprojekter.

Projektet bygger på et samarbejde med vores lokale partner Tarea i Peru, og har til formål at forbedre kvaliteten af tosproget interkulturel undervisning og elevernes læring i 23 skoler i to områder både i og omkring byen Ayacucho. Dette gøres gennem efteruddannelse af ca. 200 lærere i metode og indhold, etablering af skolebiblioteker, og engagement af forældre og lokalsamfund i skolens arbejde.
Hvem leder vi efter?

Vi har brug for en engageret og ansvarsbevidst person, der taler og skriver spansk på et højt niveau, har erfaring med udviklingsarbejde, interesse for projektstyring og lyst til at fungere som en del af et dedikeret team. Derudover er det en klar fordel hvis du har kendskab til Peru og/eller projektets tematiske fokus på tosproget interkulturel uddannelse. Vi forventer et gensidigt engagement fra hinanden og vil fordele roller i arbejdet, som passer til den enkeltes baggrund og interesse.
Hvad tilbyder vi?

Som koordinator har du sammen med 2-3 andre koordinatorer ansvaret for den overordnede projektstyring, herunder den løbende monitorering og evaluering, planlægning og gennemførelse af projekttilsyn i samarbejdslandet Peru. Projektgruppen fungerer som sparringspartner for vores partner og er – med støtte fra vores sekretariat – ansvarlig for administrationen af de økonomiske midler og den generelle projektstyring. Udfordringerne i projektet kommer i bølger, så du skal være indstillet på travle såvel som mindre travle perioder. Mindre rejseaktivitet kan komme på tale.

Hvis du ønsker mere information om AXIS og projektet kan du besøge vores hjemmeside: www.axisngo.dk. Har du spørgsmål til opslaget kan du kontakte koordinator Catherine Watson på mail: cw@axisngo.dk.
Send ansøgning og CV mærket ”Projektkoordinator Hempel” til gh@axisngo.dk og cw@axisngo.dk

Ansøgningsfristen er mandag d. 25. september 2017.