AXIS søger frivillig projektkoordinator

Posted i Nyheder | 0

 

logo-axis

 

 

 

Frivillig projektkoordinatorer søges til projekt om seksualundervisning for unge i Bolivia
Er du interesseret i udviklingsarbejde, og kunne du tænke dig stort ansvar for det projektbaserede udviklingsarbejde som AXIS laver i samarbejde med en lokal partner i Bolivia? Til vores udviklingsprojekt Seksuelle rettigheder i Bolivia, søger AXIS en frivillig projektkoordinator, som sammen med 3 andre koordinatorer skal koordinere og styre projektaktiviteterne fra Danmark. Du får relevante erfaringer med projekt- og økonomistyring, kommunikationsopgaver, samt med at formulere udviklingsprojekter.

Projektet bygger på et samarbejde med de lokale partnere Pueblo Diferente og Sociedad Católica San José i La Paz i Bolivia, og har til formål at udvikle en metodeguide til medarbejdere og et materiale målrettet fattige unge bolivianeres seksuelle og reproduktive sundhed og rettigheder i det uformelle skolesystem. Dette gøres gennem workshops hhv. for undervisere på fritidshjemmene og workshops sammen med børnene, så vi kan se hvad virker og hvad der endnu skal videreudvikles på.

 
Hvem leder vi efter?

Vi har brug for en engageret og ansvarsbevidst person, der taler og skriver spansk på et højt niveau, har erfaring med udviklingsarbejde, interesse for projektstyring og lyst til at fungere som en del af et dedikeret team. Derudover er det en klar fordel hvis du har kendskab til Bolivia og/eller projektets tematiske fokus på seksuelle og reproduktive sundhed og rettigheder. Vi forventer et gensidigt engagement fra hinanden og vil fordele roller i arbejdet, som passer til den enkeltes baggrund og interesse.

 
Hvad tilbyder vi?

Som koordinator har du sammen med 3 andre koordinatorer ansvaret for den overordnede projektstyring, herunder den løbende monitorering og evaluering, planlægning og gennemførelse af projekttilsyn i samarbejdslandet Bolivia. Projektgruppen fungerer som sparringspartner for vores partner og er – med støtte fra vores sekretariat – ansvarlig for administrationen af de økonomiske midler og den generelle projektstyring. Udfordringerne i projektet kommer i bølger, så du skal være indstillet på travle såvel som mindre travle perioder. Mindre rejseaktivitet kan komme på tale.

Hvis du ønsker mere information om AXIS og projektet kan du besøge vores hjemmeside: www.axisngo.dk. Har du spørgsmål til opslaget kan du kontakte koordinator Sophia Lassithiotaki på mail: sl@axisngo.dk.
Send ansøgning og CV mærket ”Projektkoordinator PD” til pueblodiferentedist@axisngo.dk.

Ansøgningsfristen er mandag d. 5. september 2017.