AXIS søger frivillig projektkoordinator til projekt i Sierra Leone

Posted i Nyheder | 0

AXIS søger en frivillig projektkoordinator til vores udviklingsprojekt i Sierra Leone, som sammen med to andre projektkoordinatorer skal koordinere og styre projektet fra Danmark.

 

Projektet

Projektperioden startede i efteråret 2018 og det er derfor en enestående mulighed for at være med i interventionens tidlige processer. Formålet er, at styrke unges seksuelle og reproduktive rettigheder gennem kvalificeret undervisning i Sierra Leone.

Lige nu er vi i gang med et spændende og vigtigt stykke arbejde, hvor vi med en undersøgende tilgang og med partnerorganisationen CARL, afdækker hvilken viden landet og de forskellige CSO’er har inden for seksuelle rettigheder og reproduktiv sundhed (SRHR). Et vigtigt grundlag, der skal danne afsæt for fremtidige interventioner.

I 2018 indgik AXIS et nyt partnerskab med CARL (Community Action to Restore Lives) om SRHR på undervisningsområdet. Den første del har handlet om at skabe indsigt i SRHR-konteksten, samt at få viden og erfaring om det pædagogiske arbejde med SRHR i Sierra Leone. Sideløbende er AXIS blevet en programorganisation og det åbner op for nye muligheder for, hvordan vi kan samarbejde med CARL om SRHR.

 

Din rolle

Som frivillig projektkoordinator tager du dig af den danske del af projektet og du fungerer som sparringspartner for vores partner CARL. Du skal i samarbejde med din projektgruppe planlægge projektopstart, monitorering af projektet og budget, planlægge udsendelse af danske medarbejdere, udarbejde afrapporteringer og evaluere projektet. Derudover koordinerer du baggrundsmøder i samarbejde med projektgruppen, hvor projektets udvikling diskuteres løbende, og har ansvaret for samarbejdet med vores sekretariat.

Du skal forvente at kunne afholde møde hver 14. dag og derudover være i kontakt med partner og din danske projektgruppe i mellemtiden.

 

Kvalifikationer og vilkår

Vi har derfor brug for en engageret person, der interesserer sig for og har erfaring med projektstyring inden for udviklingsbranchen (herunder budgetter). En person, som kan tage ejerskab og arbejde selvstændigt, og som taler og skriver flydende engelsk. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SRHR området og har arbejdet med udviklingsarbejde i en anden NGO. Du skal samtidig have mod på at lære nyt, lære fra dig, opsøge ny viden og deltage på kurser, så vi som gruppe bliver dygtigere til vores arbejde. Som nævnt skal du være indstillet på at indgå i et team, som sammen arbejder for, at skabe solide projekter og som også har fokus på det gode og støttende gruppearbejde.

 

Vi tilbyder

Via arbejdet som koordinator vil du få yderligere kendskab til projektstyring og projektstyringsredskaber, du vil kunne deltage i kurser både i AXIS og i de forskellige NGO-netværk, som giver indblik i nye og spændende metoder inden for udviklingsarbejde. Du bliver en del af en spændende mindre dansk udviklingsorganisation med engagerede og professionelle ansatte og frivillige. Udfordringerne i projektet kommer i bølger – vores erfaringer siger os, at du derfor kommer til at skulle lægge omkring 3 timer ugentligt (omfatter både møder og hjemmearbejde), dog med meget stor variation.

For mere information om AXIS: www.axisngo.dk

Ansøgninger og CV modtages senest den 24. februar 2019 på axis@axisngo.dk.

Vil du høre mere så ring til Niels Boe på tlf: 30113806.