AXIS søger frivillig projektkoordinator til projekt i Peru

Til vores udviklingsprojekt i Peru søger vi en frivillig projektkoordinator, som sammen med to til tre andre projektkoordinatorer, skal koordinere og styre projektet fra Danmark.

Projektet
Projektet er på nuværende tidspunkt i starten af fjerde fase, som kører frem til december 2021.
Formålet med projektet er at styrke unges seksuelle rettigheder og reproduktive sundhed i Peru med fokus på oprindelige folk. I nuværende fase er målet at implementere seksualundervisning på to lærerseminarier i hhv. højland og Amazonas. I de tidligere faser er der blevet udviklet kontekstualiserede undervisningsmaterialer, en manual for implementering af seksualundervisning på de kommunale skoler og uddannet lærere og undervisningskonsulenter. Alle resultaterne skal sammen med en aktiv fortalerindsats fra vores lokale samarbejdspartner, lærere, unge og involverede institutioner, styrke de unges rettigheder.

Din rolle
Som frivillig projektkoordinator tager du dig af den danske del af monitorering og evaluering af projektet, du fungerer som sparringspartner for vores lokale samarbejdspartner i Peru, du er med til løbende at skrive statusrapporter, udvikle nye indsatser og skrive projektansøgninger. Derudover koordinerer du baggrundsmøder, hvor projektets udvikling diskuteres løbende og har ansvaret for samarbejdet med vores sekretariat.

Kvalifikationer og vilkår
Vi har derfor brug for en engageret person, der taler og skriver spansk, har erfaring med projektstyring, organisationsudvikling og udviklingsbranchen. Kendskab til projektets fokusområde og Peru er en fordel. Som nævnt skal du være indstillet på at indgå i et team.

Vi tilbyder
Via arbejdet som koordinator vil du få yderligere kendskab til projektstyring og projektstyringsredskaber, du vil kunne deltage i kurser både i AXIS og i de forskellige NGO-netværk, som giver indblik i nye og spændende metoder indenfor udviklingsarbejde. Du bliver en del af en spændende mindre dansk udviklingsorganisation med engagerede og professionelle ansatte og frivillige.

Udfordringerne i projektet kommer i bølger – vores erfaringer siger os, at du derfor kommer til at skulle lægge omkring 3 timer ugentligt, dog med meget stor variation.

For mere information om AXIS: www.axisngo.dk

Ansøgninger modtages senest den 1. juni 2020

Er du interesseret, så send ansøgning og CV til dca@axisngo.dk
Har du spørgsmål eller vil du høre mere så skriv på ovenstående mail.

About the Author

Related Posts