AXIS får bevilget nyt projekt

Vores projektgruppe der arbejder med aktivt medborgerskab i Peru med den peruanske partner TAREA, har i dag fået positivt svar på deres ansøgning. Det vil sige at 3. fase af projektet er sikret og dermed kan projektet køre i yderligere 12 måneder.

Projektets formål er at elever i alderen 11-18 år uddannes i interkulturelt medborgerskab, så de kan udøve deres rettigheder og aktivt tage del i politikker som sikrer de unges inklusion i Peru.

I løbet af projektets første to faser er der oprettet 7 filialer af ungdomsorganisationen AARLE i 7 af Ayacuchos hovedprovinser. Filialerne er blevet organisationsudviklet og uddannet i fondsansøgninger, opbygning af filialer og fortalervirksomhed. Derudover har projektet påvirket de regionale og lokale myndigheder til at være lydhør for de unge borgeres input, krav og behov samt udviklet et undervisningsmateriale om interkulturelt medborgerskab.

Denne nye bevilgede fase skal dermed forankre de tidligere resultater ved at sikre at undervisningsmaterialet bliver anvendt på skolerne samt arbejde for at de 7 AARLE-filialer bliver mere selvkørende og opnår uafhængighed fra den peruanske partner TAREAs tilstedeværelse.

 

Sekretariatet ønsker tillykke til projektgruppen og ser frem til et godt projekt.

About the Author

Related Posts